HomeZeleno poslovanjeVodovodu grada Vukovara drugu godinu zaredom dodijeljen Premium zeleni certifikat

Vodovodu grada Vukovara drugu godinu zaredom dodijeljen Premium zeleni certifikat

Vodovodu grada Vukovara drugu godinu zaredom dodijeljen Premium zeleni certifikat

Vodovodu grada Vukovara d.o.o. drugu godinu zaredom dodijeljeno priznanje za ekološku osviještenost i društveno odgovorno poslovanje

Vodovod grada Vukovara d.o.o. je bio jedan od prvih nositelja zelenog certifikata u 2021. godini – priznanja za digitalnu i društvenu izvrsnost.

U 2022. godini Vodovod grada Vukovara d.o.o. je nositelj Premium zelenog certifikata. Riječ je o priznanju koje dodjeljuje servis mojeRačun u svrhu promoviranja društveno odgovornog poslovanja i ekološke osviještenosti. Premium zeleni certifikat predstavlja krunu aktivnosti koje ovaj informacijski posrednik provodi s ciljem popularizacije bespapirnog poslovanja i poticanja zaštite prirode kao dio poslovnog identiteta među zaposlenicima, partnerima i korisnicima. Dodjelom Premium zelenog certifikata želi se istaknuti sve one tvrtke i institucije koje su prepoznale važnost digitaliziranih procesa za zeleno gospodarstvo te potaknuti one koje to još nisu.

U 2022. godini Vodovod grada Vukovara d.o.o. razmijenio je 16.951 eRačun što čini

84 755 ušteđenih papira uzimajući u obzir samo račune koji čine jedan dio poslovanja. Projektom digitalizacije Vodovod grada Vukovara d.o.o. je dodatno uz račune obuhvatio gotovo sve procese u društvu od knjiga ulazne i izlazne pošte, odnosno ulaznih i izlaznih dopisa, izvještaja, postupka naručivanja materijala, usluga i radova do redovne komunikacije s drugim državnim tijelima koje imaju mogućnosti istoga.

Projektom digitalizacije društva Vodovod grada Vukovara d.o.o. je znatno smanjio „papirnato“ poslovanje te je time utjecao na ubrzanje poslovnih procesa i smanjenje potrošnje uredskog papira, a samim time i očuvanje okoliša.

U cilju zaštite voda i zaštite okoliša Vodovod grada Vukovara d.o.o. i dalje će pokušavati ovakvim i sličnim projektima utjecati prvenstveno na kvalitetu vodnih usluga odnosno isporučene vode svim našim korisnicima i podizati svijest o važnosti i potrebi zajedničke brige o vodi i okolišu kako bi i sve buduće generacije uživale benefit zdravog života i čistog okoliša.

Share With:
Rate This Article
No Comments

Leave A Comment