Ekološki certifikat pokazatelj je digitalne izvrsnosti tvrtke Gromatic KR

Ekološki certifikat pokazatelj je digitalne izvrsnosti tvrtke Gromatic KR

U svijetu gdje digitalizacija i održivost postaju ne samo trendovi već i imperativi poslovanja, tvrtka Gromatic KR ističe se kao primjer uspješne integracije tih vrijednosti.

Nositelj prestižnog priznanja Zeleni certifikat, Gromatic KR predstavlja model kako tehnološka inovacija može ići ruku pod ruku s ekološkom odgovornošću.

Ekološki certifikat

Osnovana s vizijom predvodništva u geodeziji i geoinformatičkim rješenjima, Gromatic KR brzo je prepoznata kao lider u primjeni digitalnih tehnologija. Od 2018. godine, njihovo uvođenje eRačuna i eArhiva nije bio samo potez ka modernizaciji, već i jasan znak predanosti smanjenju papirnate birokracije, čime je Gromatic KR direktno doprinio zaštiti okoliša.

To je sada potvrđeno i kroz ekološki certifikat koji od 2021. godine dodjeljuje tvrtka Elektronički računi onim poslovnim subjektima koji su pokazali da je zelena i digitalna tranzicija dio njihovog poslovnog identiteta.

Stručnost kao temelj uspjeha

Zapošljavajući stručnjake iz područja geodezije, geoinformatike i građevinarstva, Gromatic KR osigurava da svaki projekt ne samo da zadovoljava najviše standarde, već i promiče održive prakse.

Usluge koje pružaju odlikuju se visokom kvalitetom, optimalnim rokovima i konkurentnim cijenama, dok istovremeno minimiziraju negativni utjecaj na okoliš.

Ekološki certifikat pokazatelj je digitalne izvrsnosti tvrtke Gromatic KR

Doprinos zajednici i industriji

Gromatic KR nije samo primjer uspješnog poslovanja, već i tvrtka koja aktivno doprinosi svojoj zajednici. Podupiranjem kulturnih i sportskih manifestacija, tvrtka pokazuje da njen utjecaj seže dalje od poslovnog sektora.

Osim toga, ulaganje u obrazovanje i razvoj kompetencija zaposlenika, posebice u segmentima digitalizacije i novih tehnologija, dodatno potvrđuje njihovu predanost ne samo rastu tvrtke već i razvoju cijele industrije. To je također jedan od razloga zašto je tvrtki Gromatic KR dodijeljen ekološki certifikat – Zeleni certifikat.

Budućnost je digitalna

Gromatic KR vjeruje da je digitalizacija ključna ne samo za održavanje konkurentnosti već i za promicanje održivog razvoja. Korištenjem usluga poput mojeRačun, tvrtka ne samo da optimizira vlastite procese već i promiče širu primjenu digitalnih rješenja u poslovanju, što je korak naprijed ka ekološki osviještenoj i efikasnoj budućnosti.

U svijetu gdje se svaki korak prema održivosti i digitalizaciji broji, Gromatic KR stoji kao svjetionik mogućnosti, demonstrirajući kako tehnološki napredak može biti u službi planetarnog dobra.