Poslovnu izvrsnost Alfa security & demining dokazao i priznanjem Zeleni cerftifikat

Poslovnu izvrsnost Alfa security & demining dokazao priznanjem Zeleni cerftifikat

Zeleni certifikat pokazatelj je da nositelji njeguju poslovanje koje se temelji na društvenoj odgovornosti i očuvanju okoliša.

U svijetu koji neumorno teži inovacijama i održivom razvoju, tvrtka ALFA SECURITY & DEMINING ističe se kao lider u primjeni digitalnih tehnologija i društveno odgovornom poslovanju zbog čega je postao nositeljem ekološkog priznanja Zeleni certifikat.

Od 2019. godine, kada je započela njihova digitalna transformacija, tvrtka neprestano dokazuje kako je moguće harmonično povezati poslovni uspjeh s pozitivnim utjecajem na društvo i okoliš.

Uz pomoć modernih tehnoloških rješenja, poput platforme mojeRačun, tvrtka ALFA SECURITY & DEMINING uspješno je digitalizirala ključne poslovne procese, uključujući razmjenu eRačuna i eArhiv.

Ova inicijativa ne samo da je unaprijedila efikasnost poslovanja, već je doprinijela i smanjenju upotrebe papira, čime se aktivno sudjeluje u očuvanju šuma i zaštiti okoliša.

Priznanje za pionire održivosti

Zeleni certifikat, prestižno priznanje dodijeljeno tvrtki, simbolizira izvanredna postignuća u digitalnoj izvrsnosti i društveno odgovornom poslovanju.

Kriteriji za dodjelu ovog priznanja obuhvaćaju široki spektar aktivnosti – od digitalizacije poslovnih procesa, preko inicijativa za zaštitu okoliša, do angažmana u humanitarnim akcijama i investiranja u obrazovanje zaposlenika.

Tvrtka ALFA SECURITY & DEMINING izdvaja se kao primjer tvrtke koja ne samo da prati ove standarde, već postavlja nove, više ciljeve u težnji za boljim sutra.

Kroz kontinuirano ulaganje u zajednicu, podršku ekološkim projektima i posvećenost edukaciji zaposlenika o važnosti očuvanja okoliša, ALFA SECURITY & DEMINING d.o.o. demonstrira svoju nepokolebljivu predanost zelenoj politici i održivom razvoju.

Ovo priznanje potvrđuje njihovu vodeću ulogu u promicanju digitalne i ekološke izvrsnosti, postavljajući ih kao uzor ostalim tvrtkama u Hrvatskoj i šire.

O projektu Zeleni certifikat

Od 2014. godine mojeRačun promovira zeleno, bespapirno poslovanje, a Zeleni certifikat projekt je koji je pokrenuo u suradnji s partnerima i korisnicima s ciljem promocije ekološki osviještenih i društveno odgovornih kompanija u Hrvatskoj.

U projektu Zeleni certifikat mogu sudjelovati poslovni subjekti koji su se uspješno digitalizirali, a svojim društveno odgovornim radom poboljšavaju kvalitetu života te pozitivno utječu na okoliš i zajednicu u cjelini.