Zaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom

Zaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom.

Nakon godina iskustva, svatko u svom području, odlučili smo uložiti znanje, vrijeme i trud u novi način komuniciranja koji je vezan uz NFC tehnologiju koja polako postaje svakodnevnica uz pametne telefone u kojima je već ugrađena.

Naša priča je jednostavna, želimo ubrzati komunikacijske procese za tvrtke i pojedince digitalizacijom procesa čemu svi kao društvo težimo.

Naš prvi proizvod je i-b card s kojim smo na tržištu od početka 2022. godine u namjeri da se papirnate posjetnice u potpunosti zamjene digitalnim što tvrtkama donosi dodatne uštede i podiže vrijednost njihovog brenda.

Vjerujemo da je uspostavljanje i održavanje odnosa vrlo važno u svakodnevnom životu. Nema ništa gore od susreta s poslovnim partnerom ili novim prijateljem i zaboraviti se povezati i nikada više ne čuti.

Vidimo budućnost u kojoj su svi povezani, a i-b card je poveznica između osobnog/ profesionalnog kontakta i društvenih mreža.

Zašto?

Primijetili smo da u Hrvatskoj ne postoji sistem koji ti daje mogućnost da podijeliš sve željene informacije osobi koja ti je u tom trenutku bitna, jednostavno i brzo.

i-b card vam upravo to omogućuje i to samo jednim dodirom: kontakt informacije, sve društvene mreže, posebni promo video, posebnu promo ponudu i još mnogo toga.

I ono najbitnije, nitko ne treba skidati aplikaciju.

Velik dio naše misije čini izgradnja održivih rješenja koja pomažu okolišu.

i-b card koristi tehnologiju umjesto papira za povezivanje profesionalaca, spašavajući okoliš diljem svijeta, naše kartice imaju certifikat da su proizvedene od recikliranih materijala.

Nema više papirnatih posjetnica.

Dobitnici smo Zelenog certifikata i na to smo posebno ponosni jer smo u kratko vrijeme koliko smo na tržištu uspjeli napraviti system koji je maksimalno digitaliziran.

Klijenti su nam na prvom mjestu i zbog toga smo se u potpunosti okrenuli personalizaciji naših proizvoda. Imamo vlastitu proizvodnju u Zagrebu i sve što je klijentu potrebno naš tim je spreman brzo i kvalitetno odraditi.

Postanimo / ostanimo digitalni

Let’s go digital. Let’s go GREEN.

Autor: Bojan Jurić, CEO You Rich d.o.o.

ibcard.info