HomeRiječ strukeZaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom

Zaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom

Zaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom.

Zaboravite na papirnate vizitke. Podijelite sve informacije jednim dodirom

Nakon godina iskustva, svatko u svom području, odlučili smo uložiti znanje, vrijeme i trud u novi način komuniciranja koji je vezan uz NFC tehnologiju koja polako postaje svakodnevnica uz pametne telefone u kojima je već ugrađena.

Naša priča je jednostavna, želimo ubrzati komunikacijske procese za tvrtke i pojedince digitalizacijom procesa čemu svi kao društvo težimo.

Naš prvi proizvod je i-b card s kojim smo na tržištu od početka 2022. godine u namjeri da se papirnate posjetnice u potpunosti zamjene digitalnim što tvrtkama donosi dodatne uštede i podiže vrijednost njihovog brenda.

Vjerujemo da je uspostavljanje i održavanje odnosa vrlo važno u svakodnevnom životu. Nema ništa gore od susreta s poslovnim partnerom ili novim prijateljem i zaboraviti se povezati i nikada više ne čuti.

Vidimo budućnost u kojoj su svi povezani, a i-b card je poveznica između osobnog/ profesionalnog kontakta i društvenih mreža.

Zašto?

Primijetili smo da u Hrvatskoj ne postoji sistem koji ti daje mogućnost da podijeliš sve željene informacije osobi koja ti je u tom trenutku bitna, jednostavno i brzo.

i-b card vam upravo to omogućuje i to samo jednim dodirom: kontakt informacije, sve društvene mreže, posebni promo video, posebnu promo ponudu i još mnogo toga.

I ono najbitnije, nitko ne treba skidati aplikaciju.

Velik dio naše misije čini izgradnja održivih rješenja koja pomažu okolišu.

i-b card koristi tehnologiju umjesto papira za povezivanje profesionalaca, spašavajući okoliš diljem svijeta, naše kartice imaju certifikat da su proizvedene od recikliranih materijala.

Nema više papirnatih posjetnica.

Dobitnici smo Zelenog certifikata i na to smo posebno ponosni jer smo u kratko vrijeme koliko smo na tržištu uspjeli napraviti system koji je maksimalno digitaliziran.

Klijenti su nam na prvom mjestu i zbog toga smo se u potpunosti okrenuli personalizaciji naših proizvoda. Imamo vlastitu proizvodnju u Zagrebu i sve što je klijentu potrebno naš tim je spreman brzo i kvalitetno odraditi.

Postanimo / ostanimo digitalni

Let’s go digital. Let’s go GREEN.

 

Autor: Bojan Jurić, CEO You Rich d.o.o.

ibcard.info

Share With:
Rate This Article
No Comments

Leave A Comment