Uz Seyfor Hrvatska uvedite poslovanje u 21. stoljeće

Uz Seyfor Hrvatska uvedite poslovanje u 21. stoljeće

Seyfor Hrvatska bilježi stalan rast poslovanja. U Hrvatskoj danas ima više od dvije tisuće korisnika online računovodstvenoga programa Minimax i Saopa, ERP-a prilagođenoga korisnicima, među kojima su i TMF grupa, Mazars, AD Plastik, Baumit, Draco i drugi.

Tvrtka je među prvima tržištu po­nudila računovodstveni softver u oblaku te je jedna od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj poslovno-računovodstvenih rješenja i usluga za računovodstvene servise, mikro, male i srednje tvrtke.

Misija tvrtke je kontinuirano unaprjeđivati vlastita programska rješenja, tehnologije i metode po­vezivanja kako bismo zadovoljili tržišne pro­mjene i zahtjeve.

Vjerujemo da se digitalnim poslovanjem poboljšavaju razni poslovni procesi, a samim time i razvijaju nove poslovne mogućnosti.

Seyfor Hrvatska otkriva 7 načina na koji Minimax transformira poslovanje

Transformirajte i vi vaše poslovanje uz Minimax jer vam najjednostavniji online računovodstveni program donosi:

1. Povećanje učinkovitosti

Rad u Minimaxu započnite jednostavno registracijom. Brzo i jednostavno, bez potrebe za instalacijom na računalo, vodite svoje poslovanje online te budite sigurni da u svakom trenu, gdje god bili, možete pristupiti podacima i brzo reagirati.

2. Smanjenje papirologije i posebna veza s računovodstvom

Riješite se suvišne papirologije i pošaljite bankovne izvatke, račune i druge dokumente direktno računovođi u Minimax. Preko Minimax Accounting, besplatne mobilne aplikacije, jednostavno uslikajte sve potrebno i jednim klikom pošaljite u Minimax te provjerite plaćanja i isplate.

3. Integracije su korak do kompletnijeg poslovanja

Integracijom Minimaxa s ostalim programima koje koristite zaokružite poslovanje u smislenu cjelinu i uštedite vrijeme. Pojednostavite poslovanje svoje internet trgovine, korištenja fiskalne blagajne ili hotelskih sustava povezivanjem i automatskim prijenosom podataka u Minimax. Računovodstvo će vam biti zahvalno.

4. Bez sitnih slova i dodatnog plaćanja

Planiranje je važno, a to uključuje i planiranje troškova. S Minimaxom ste sigurni da neće biti nepredviđenih izdataka kako krenu promjene Zakona i verzija jer je u licence uključeno:

  • Pravovremeno usklađivanje sa svim zakonskim propisima 
  • Unos ažurnih obračunskih podataka (poreza, prosječne i minimalne plaće, dnevnica, tečajeva..)
  • Sigurno pohranjivanje i dnevno arhiviranje svih podataka
  • Nadogradnje i održavanje programa

5. Manja mogućnost ljudske pogreške

Automatizacija procesa ubrzat će vaše poslovne procese od kreiranja ponuda i računa pa sve do vođenja Zaliha i Proizvodnje. Sve u nekoliko klikova uz ažurne obračunske podatke i bez brige.

6. Program se prilagođava vašem poslovanju

Bilo da ste tvrtka koja tek kreće ili ona s tradicijom, Minimax je tu za vas i vaše poslovanje te raste zajedno s vama i vašim potrebama.

7. Podrška je ključna

U Minimaxu smo posebno ponosni na našu besplatnu Korisničku podršku. Jednostavno ih možete kontaktirati preko Zahtjeva, a uvijek vam je na raspolaganju i baza sa preko 1.000 pisanih i video uputa. Ništa ne prepuštamo slučaju i uvijek smo tu za vas i vaše poslovanje.

Uz Minimax nudimo i ERP programsko rješenje Saop, namijenjeno poslovanju srednjih i velikih tvrtki koje žele brz i jednostavan program s perso­naliziranim prikazom podataka i izvještaja. Prilagođen je svim djelatnostima i pokriva po­dručje financija, obračuna plaća i kadrovske evidencije, maloprodaje i veleprodaje, proi­zvodnje te servisa.

Programiran je tako da ko­risnici uz što manji broj ‘klikova’ vode po­slovne procese, a vodstvo jednim ‘klikom’ do­bije pregled svih prihoda, likvidnosti i renta­bilnosti poslovanja.

Izvještajni sustav Saopa detaljno je razrađen tako da se većina poda­taka u programu može iskazati u analizama OLAP i grafički uspoređivati s podacima iz prijašnjih godina. U sklopu programa osmi­šljeni su DMS sustav i alati GDPR-a.

Uz izvrsno poznavanje zakonskih propisa, nudimo 100% zakonski usklađene programe, kao i bogatu bazu poslovnih znanja i edukacija, uz integracije sa drugim rješenjima.

Postanite i Vi dio obitelji Seyfor Hrvatska, dijela međunarodne grupacije Seyfor koja objedinjuje desetak uspješnih tehnoloških tvrtki diljem Europe sa zajedničkom vizijom pojednostavljenja poslovanja za korisnike s našim programskim rješenjima.

Naša pokretačka snaga jedinstvena je kombinacija izvrsnih rješenja te podrške koju čini stručni tim s više od 250 kolega u Adriatic regiji.

Uz Seyfor Hrvatska uvedite poslovanje u 21. stoljeće

Posebne pogodnosti za vas

Podupiremo Vaše poslovanje i potičemo digitalizaciju stalnim ulaganjem i razvojem naših programskih rješenja.  Uz Minimax, najjednostavniji online računovodstveni program, zakoračite u novu eru poslovanja, bez suvišne papirologije i automatizaciju poslovnih procesa, sada uz 60% popusta na odabranu licencu prva 3 mjeseca.

*Sadržaj omogućio Seyfor Hrvatska.