Microsoft AI Bounty program: Otkrijte bug i zaradite 15.000 dolara

Microsoft je nedavno pokrenuo privlačnu inicijativu za sve stručnjake za sigurnosna istraživanja diljem svijeta.

Njihov novi AI Bounty program omogućuje stručnjacima za sigurnosna istraživanja da otkriju ranjivosti u inovativnom AI-powered Bing iskustvu. Svi koji uspiju identificirati kritične ili važne sigurnosne propuste imaju priliku osvojiti privlačne nagrade u rasponu od 2.000 do 15.000 USD.

AI Bounty program

Microsoft poziva stručnjake za sigurnosna istraživanja da pokažu svoje vještine, ali i naglašava Microsoftovu posvećenost sigurnosti i zaštiti svojih korisnika. Ranjivosti koje mogu imati izravan utjecaj na sigurnost korisnika i Bing iskustvo bit će nagrađene, dok stručnjaci mogu dobiti i javno priznanje te mogućnost da budu uvršteni na prestižnu listu najvrjednijih security researchera u Microsoftu.

Globalna online sigurnost

Ova prilika ne samo da otvara vrata potencijalno značajnim financijskim nagradama, već i predstavlja priliku stručnjacima da pridonose globalnom online okruženju osiguravajući da inovativna tehnologija bude sigurna za sve korisnike. Ako imate iskustva u sigurnosnom istraživanju ili ste u potrazi za izazovima, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti!

Saznajte više o programu na Microsoftovoj web stranici i krenite u istraživanje već danas.